Een sloep huren in Eernewoude is bij Yn ‘e Haven optimaal genieten, want wat is er nu mooier dan natuurgebied De Alde Feanen te ontdekken vanuit een prachtige Maril sloep om heerlijk een dag te genieten op het water. Yn ‘e Haven heeft op dit moment 3 Maril 625 sloepen voor de verhuur.. Onze verhuursloepen staan garant voor optimaal vaarplezier en comfort. De daghuur van een sloep is van 10 uur ’s ochtends tot 20.00 uur ’s avonds. De tarieven van de sloep zijn inclusief brandstof.

tarieven sloep huren earnewal

Wij hebben 3 Maril 625 sloepen voor de verhuur. Deze zijn in het voorseizoen op doordeweekse dagen ook per halve dag of per avond te huur. Bij huur korter dan 4 uren is het tarief €30,- per uur. Let op: In de maanden juli en augustus zijn de sloepen alleen per hele dag te huur en ook in alle weekenden in mei en juni.

Hoogseizoen: Hemelvaart (26 & 27 mei) en Pinksterweekend, alle weekenden in mei en juni en de periode van 1 juli t/m 4 september

Voor meer informatie over een sloep huren in Eernewoude neem gerust even contact op via 06-8371 5144. Naast een sloep huren kun je bij ons ook een kano huren of een SUP board huren.

 

Klik hieronder op een sloep voor de tarieven