SUP huren in Eernewoude? Eigenlijk kun je je bijna geen mooiere plek bedenken om te suppen dan in Earnewâld. En dus kun je bij Yn ‘e Haven een SUP huren om de mooiste plekjes te ontdekken van nationaal park De Alde Feanen. De SUP boards die wij verhuren zijn van het topmerk Mistral en zijn ook speciaal geselecteerd voor recreatief gebruik voor zowel beginners als gevorderden.

Het gevoel na een uur of twee uren suppen is onbeschrijfelijk lekker…je bent fysiek lekker bezig in de buitenlucht en geniet ondertussen van de prachtige moerasbossen, petgaten en rietvelden. Zo nu en dan leg je even je peddel neer en geniet je in volle bewustzijn van de prachtige natuur om je heen.

Bij suppen sta je natuurlijk op een soort surfplank en dus is balans erg belangrijk. Wanneer je de eerste keer op een SUP board stapt, voelt het wellicht een beetje onwennig en ‘wiebelig’. Maar voor je er erg in hebt sup je hele einden weg door de prachtige natuur van de Alde Feanen. Durf je het nog niet helemaal alleen aan zo’n eerste keer? Geen probleem, meerdere keren per week organiseren wij een SUP clinic. Hierbij leren wij jou de fijne kneepjes van de techniek en gaan we samen in een klein groepje een mooie route suppen.

Naast SUP boards kun je bij ons ook een kano huren of een sloep huren.