Welkom en leuk dat je hier bent! Mijn naam is Remco Duinstra en ik run met ontzettend veel passie Bed & Breakfast Yn ‘e Haven in Eernewoude. Na jarenlang als ondernemer werkzaam geweest te zijn in het bedrijfsleven, heb ik eind 2021 besloten het roer om te gooien om daarmee een betere balans te vinden in m’n leven tussen werk en privé. Op 01 april 2022 zijn we gestart en mag ik een groot deel van het jaar mijn gasten verwelkomen voor een heerlijk verblijf in één van onze prachtige appartementen in de haven van Earnewâld en laat ik ze het prachtige natuurgebied De Alde Feanen zien per sloep, kano of SUP board. Voor mij een droom die uitgekomen is!

Yn ‘e Haven is een kleinschalige bed & breakfast en beschikt over een drietal prachtige, warm ingerichte appartementen die allemaal voorzien zijn van een eigen keuken en badkamer. De keukens zijn zeer compleet uitgerust met onder meer een fornuis, pannen, borden, een koffiemachine, waterkoker enzovoort. De appartementen zijn geschikt voor 1 of 2 nachtjes maar ook voor bijvoorbeeld een week of langer. Daarbij heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een verblijf met of zonder ontbijt. Tot slot verhuren we ook nog een aantal sloepen, diverse kano’s en meerdere SUP boards want Earnewâld moet je echt vanaf het water gezien hebben natuurlijk!

Onze appartementen

  1. Appartement Het Anker (72 m2 >> 4/5 personen)
  2. Appartement Havenzicht (55 m2 >> 2/3 personen)
  3. Appartement De Lichtboei (30 m2 >> 2 personen)

Alle appartementen zijn uitgerust met comfortabele boxspring bedden. Daarnaast hebben we nog de mogelijkheid om een extra bed bij te plaatsen indien gewenst. Ook kunt bij ons een kinderbedje bij huren met comfortabel, extra dik matras.

De supermarkt is op 300 meter afstand gelegen. Hier kun je dagelijks vanaf 07.30 uur terecht voor heerlijke, verse afgebakken broodjes en croissants. De keukens van onze appartementen zijn standaard zeer rijk uitgerust met vele basisvoorzieningen zoals koffie, thee, zout & peper, diverse andere kruiden en specerijen en olijfolie. Heeft u toch liever dat wij het ontbijt verzorgen? Dat kan ook natuurlijk!